Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСкоро съм работи по случая с Мишо Бирата

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСкоро съм работи по случая с Мишо Бирата
Коментари Харесай

Психолог: Вътрешният министър не говори истината за Мишо Бирата

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Скоро съм работи по случая с Мишо Бирата и сигурно знам, че това, което приказва вътрешният министър, това не е истина. Работил съм по случая, по тази причина го знам. Имам възприятие, че тези хора са седнали, отворили са една книга, мога да ви кажа и коя е - Мисленето на Даниел Канеман, един Нобелов лауреат, и са гледали какви са отклоненията в човешките усещания и по какъв начин човек може и хората могат да бъдат манипулирани, и са почнали точка по точка да вадят и да ги вършат, и да манипулират. 

По този метод по Нова Тв психологът Росен Йорданов разяснява обвиняванията на Бойко Рашков към Бойко Борисов в корупция. 

Повече бистрота, повече народна власт, повече неприкритост, повече храброст гражданска, в случай че щете, би трябвало да има. Но по какъв начин можем да приказваме за бистрота, когато става все по-мътна и все по-неясно. Как можем да приказваме за народна власт, когато сега, дано да бъдем откровени и да бъдем почтени, основава се една такава тирания и в случай че някой си разреши да мисли трезво, той незабавно най-малкото ще бъде абдикиран. Сигурен съм, че след предаването в уеб страницата ще стартират едни гневни мнения. И по какъв начин аз съм еди какъв си, или другия говорещ еди какъв си, т.е., ще бъдем дефинирани. Много простичко и доста ясно, тъй като сега това, което се случва, се назовава простичко евристика на афекта. Хората, които са си създали някакъв прелиминарен избор, се интересуват само от това да чуят някакво удостоверение, без да го получават, просто да чуват някакво удостоверение на тяхната предварителна настройка, добави Росен Йорданов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР